Skip to main content

Μάρας: Ήρθα στον Άρη γιατί έχω πολύ μεγάλο κίνητρο (video)

Ο Μαυροβούνιος σέντερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του «Αυτοκράτορα» δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων»

Ενθουσιασμένος για το γεγονός πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη εμφανίστηκε ο Ιβάν Μάρας δηλώνοντας πως έχει μεγάλο κίνητρο να προσφέρει χαρακτηρίζοντας τον κόσμο του «Αυτοκράτορα» ως τον «καλύτερο στην Ελλάδα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαυροβούνιος σέντερ των «κιτρινόμαυρων»:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή, χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω τα πάντα για τον Άρη και την τεράστια ιστορία του. Διαθέτει σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ του και έχει έναν σπουδαίο προπονητή τον Παναγιωτη Γιαννάκη, ο οποίος είναι μία σπουδαία φυσιογνωμία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχω έρθει να βοηθήσω την ομάδα, στο να βελτιωθεί και να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Για το ρόστερ: «Ξέρω οτι η ομάδα διαθέτει αρκετούς νεαρούς παίκτες, είδα επίσης οτι στην ομάδα αγωνίζεται ο παλιός μου συμπαίκτης στην Σολέ, ο Γκάρι Μπελ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ, να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε από τους νεαρούς παίκτες και να παλέψουμε για το συμφέρον της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως δέχθηκα αρκετά τηλεφωνήματα και μίλησα με τον Τσαλδάρη και τον Ταπούτο, είδα κάποια βίντεο και μίλησα με ανθρώπους για την νέα μου ομάδα. Διαπίστωσα πως ο κόσμος του Άρη είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας δώσει δύναμη για την συνέχεια της πορείας μας».

Για τους στόχους της σεζόν: «Οι φίλοι του Άρη θα πρέπει να περιμένουν από εμένα να παίξω με δύναμη, ταχύτητα και ενέργεια. Πρέπει να περιμένουν πως η ομάδα τους έχει υπογράψει έναν καλό παίκτη, έναν παίκτη που θα αγωνίζεται και στις δύο θέσεις του ψηλού. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και το κίνητρό μου είναι μεγαλύτερο από ποτέ άλλοτε».