Skip to main content

Μαρινάκης κατά Αυγής και ΕΦΣΥΝ: Εκείνοι με ψέματα και εμείς με την αλήθεια

Τα πρωτοσέλιδα περί «δημάρχων με κοινωνικά φρονήματα», προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Κατά της «Αυγής» και της «Εφημερίδας των Συντακτών» στρέφεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τα πρωτοσέλιδα των δύο εφημερίδων, τα οποία όπως υποστηρίζει ο ίδιος αναπαράγουν «για πολλοστή φορά fake news».

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 σχετικά με όσους μιλούν για την Παλαιστίνη την ώρα που γίνονται θηριωδίες στο Ισραήλ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε:

«Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι εφημερίδες ΑΥΓΗ και ΕΦΣΥΝ επέλεξαν να μου κάνουν την τιμή να βρίσκομαι στα πρωτοσέλιδά τους αναπαράγοντας -για πολλοστή φορά- fake news. Τι έκαναν; Πήραν ένα απόσπασμα μιας τοποθέτησης, απομόνωσαν δύο διαφορετικά μέρη αυτής και έβγαλαν έναν παραπλανητικό τίτλο. Παραθέτω το πλήρες απόσπασμα. Ο καθένας με τα όπλα του. Εκείνοι με ψέματα και εμείς με την αλήθεια»

Στο πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» αντέδρασε και ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στα social media.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Εδώ ζούμε απίστευτα πράγματα πλέον. Έτσι και ασκήσουμε την οποιουδήποτε είδους κριτική στους εκλεκτούς της Αριστεράς είμαστε εκβιαστές. Λέω εγώ για το Χαλάνδρι, ότι ο εκεί Δήμαρχος δεν έκανε τίποτε για να εξασφαλίσει επιπλέον πόρους από την Κυβέρνηση και άρα εάν επανεκλεγεί τότε θα χαθούν πολλές ευκαιρίες για το Χαλάνδρι το ερμηνεύουν ως ''εκβιασμό να του κόψουμε τα χρήματα'' ποια; Αυτά που δεν ζητάει διότι δεν μπορεί; Έχουμε κάνει ποτέ εμείς τέτοιου είδους διάκριση; Λέω: «εάν χάσουμε θα του κάνουμε την ζωή δύσκολη αυτή τη φορά» δηλ θα έχουμε και ηττηθέντες αλλά με μεγάλο ποσοστό ισχυρή αντιπολίτευση στον Δήμο. Το ερμηνεύουν: «εκβιάζει ο Άδωνις κλπ» λες και η αντιπολίτευση οφείλει να διευκολύνει την συμπολίτευση…και αυτά τα λένε οι δημιουργοί του συνθήματος «ή εμείς ή αυτοί»….την απάντηση θα την πάρουν από τον λαό την Κυριακή στις κάλπες κύριοι της @EFSYNTAKTON».

 

Σημειώνεται ότι η «ΕΦΣΥΝ» κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο στον πρωτοσέλιδό της «Δήμαρχοι βάσει κοινωνικών φρονημάτων» αναφέροντας πως «Μαρινάκης και Γεωργιάδης σε βάρος του δημάρχου Χαλανδρίου γιατί στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό».

Από την άλλη, το δημοσίευμα της Αυγής που προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπ. Εργασίας αναφέρει πως «Γεωργιάδης και Μαρινάκης απειλούν με κυρώσεις τος πολίτες του Χαλανδρίου».