Skip to main content

Μαρτίνες: Έφυγα από τον Άρη γιατί δεν βρισκόμουν στα πλάνα του Ένινγκ

Ο Μαρτίνες, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Άρη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Βόλο, δεν υπολογιζόταν από τον Γερμανό τεχνικό.

Τους λόγους για τους οποίους ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του με τον Άρη, εξήγησε ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος είναι, πλέον, ποδοσφαιριστής του Βόλου. Ο Αργεντινός μίλησε στο Metropolis 95,5 τονίζοντας πως δεν ήταν καλό για τον ίδιο να παραμείνει στους "κιτρινόμαυρους", από τη στιγμή που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μίκαελ Ένινγκ.

Μεταξύ άλλων, ο Μαρτίνες, είπε:

«Πλέον, είμαι στον Βόλο και νιώθω χαρούμενος για την υπογραφή του συμβολαίου μου. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνω καλή σεζόν», σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

«Είχα ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά δεν πήρα ευκαιρίες κι έτσι προτίμησα να φύγω. Δεν είναι καλό για μένα να μην παίζω, αλλά ούτε και για την ομάδα. Αφού δεν μπορούσα να δείξω αυτά που αξίζω, είναι καλύτερα που έφυγα. Είναι δύσκολη ερώτηση για το ποιος ευθύνεται και δε θέλω να απαντήσω. Μου φέρθηκαν πολύ καλά στον Άρη και δε θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Δεν ήμουν στα πλάνα του Ένινγκ. Το αποδέχομαι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».