Skip to main content

Έκκληση για πληροφορίες για την παράσυρση της 64χρονης από λεωφορείο

Μήνυμα των οικείων της άτυχης γυναίκας, που τραυματίστηκε από λεωφορείο στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Αυτόπτες μάρτυρες αναζητούν συγγενείς και φίλοι της 64χρονης γυναίκας, η οποία παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΟΑΣΘ χτες το απόγευμα στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην ανώνυμη οδό πίσω από τον ιερό ναό των Αγίων Πάντων.

Η άτυχη 64χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και μάλιστα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι οικείοι της ανάρτησαν πριν από λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωση, με την οποία ζητούν τη συνδρομή τυχόν αυτοπτών μαρτύρων, ώστε να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα στη γυναίκα, καθώς όπως οι ίδιοι τονίζουν η γυναίκα χτυπήθηκε ενώ βρισκόταν πάνω στο πεζοδρόμιο.

Το μήνυμά τους είναι το εξής: «Χθες το απόγευμα λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρέσυρε 64χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν επί του πεζοδρομίου, στην ανώνυμη οδό πίσω από την εκκλησία των Αγίων Πάντων. Η γυναίκα βρίσκεται στο νοσοκομείο. Παρακαλούνται όσοι ήταν παρόντες/παρούσες στο συμβάν να επικοινωνήσουν με την Dora Saltsoglidou».