Skip to main content

Μασούτης: Το νέο κατάστημα στη Γλυφάδα είναι… GRAND - Το πρώτο στην Αττική

Από 8 έως 24 Δεκεμβρίου, κάθε ώρα ένας τυχερός με το «τυχερό καρότσι», θα κερδίζει όλα τα ψώνια που έχει στο καρότσι του

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό, το πρώτο Grand Μασούτης στην Αττική. Με περισσότερα από 2.000τμ στη Γλυφάδα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 79, το νέο Grand Masoutis περιμένει το κοινό για να απολαύσει μια αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών με ασυναγώνιστες προσφορές και εκπλήξεις.

Το νέο κατάστημα ανήκει στην κατηγορία “Grand” της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., στην οποία υπάγονται μεγάλα καταστήματα που προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος προϊόντων σε αντίθεση με τα super markets της γειτονιάς. Αξίζει να αναφερθεί πως το νέο κατάστημα, το οποίο είναι το πρώτο στην Αττική, αποτελεί ακόμη μια προσθήκη στο δίκτυο Grand Μασούτης που απαριθμεί ήδη 14 καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Το νέο Grand Masoutis διαθέτει 8 ταμεία και 200 θέσεις πάρκινγκ, ενώ απασχολεί 83 άτομα προσωπικό. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, στα οποία οι καταναλωτές θα βρουν τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων,  τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με γεύσεις delicatessen και πολλές προτάσεις, ιχθυοπωλείο με ολόφρεσκα ψάρια κάθε ημέρα, ζαχαροπλαστείο και τμήμα έτοιμου φαγητού και sushi, με επιλεγμένο μενού. Ταξίδι στην ποικιλία και τα αρώματα των κρασιών και τον ποτών προσφέρει η κάβα που είναι μοναδικά σχεδιασμένη και περιλαμβάνει ιδιαίτερες προτάσεις. Επίσης, λειτουργούν τμήμα παντοπωλείου, απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού και ανθοπωλείο.  

Σχεδιάστηκε με έμφαση στην άνετη πρόσβαση και περιήγηση στο εσωτερικό του καταστήματος και στον εξωτερικό χώρο για Α.Μ.Ε.Α, ενώ ακολουθεί υψηλές περιβαλλοντικές προδιαγραφές και βιοκλιματικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, προσφέρει ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον αγορών και εργασίας, αφού στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται ειδικά φίλτρα που συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια. Τα καρότσια και τα καλάθια πελατών είναι από χρησιμοποιημένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας και υπάρχει δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων, ηλεκτρικών μικροσυσκευών.  

Το νέο Grand Μασούτης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι ένα πρότυπο κατάστημα που προσφέρει ξεχωριστή εμπειρία αγορών. Με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα, μέσα σε φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, τα ψώνια γίνονται διασκέδαση, ενώ αμέτρητες προσφορές καθημερινά δίνουν την ευκαιρία για πολύ οικονομικές αγορές ξεκινώντας με την απίστευτη προσφορά -10% σε όλες τις αγορές από 8 μέχρι 17 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, από 8 έως 24 Δεκεμβρίου, κάθε ώρα ένας τυχερός με το «τυχερό καρότσι», θα κερδίζει όλα τα ψώνια που έχει στο καρότσι του!

Παράλληλα, επιλεγμένα προϊόντα που υπάρχουν στο φυλλάδιο εγκαινίων προσφέρονται έως και 50% πιο φθηνά με τη mascard ενώ με κάθε νέα έκδοση κάρτας πιστότητας Μασούτης (mascard) ο καταναλωτής κερδίζει άμεσα 200 πόντους που ισοδυναμούν με 6 ευρώ για τις αγορές του!

Στο πνεύμα του φιλικού προς το περιβάλλον Grand Μασούτης θα κληρωθούν 4 ηλεκτρικά, ξύλινα, χειροποίητα ποδήλατα COCO-MAT συνολικής αξίας 8.000€. Ακόμη, 500 τυχεροί κερδίζουν πόντους στη mascard αξίας 20€ και 200 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ πολυλειτουργικών εργαλείων κουζίνας με αγορές επιλεγμένων προϊόντων.

Το πρώτο Grand Masoutis της Αττικής, είναι η νέα πρόταση στην πόλη που προσφέρει την απόλυτα αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση για όλους.