Skip to main content

UPD: Μαζική έξοδος προς Χαλκιδική-Σημειωτόν και τροχαίο στη Μουδανιών

Λόγω του μεγάλου όγκου των οχημάτων, παρατηρούνται για μία ακόμη φορά προβλήματα και καθυστερήσεις στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών

Όπου... φύγει-φύγει για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο οι Θεσσαλονικείς, καθώς μαζική είναι και σήμερα, από νωρίς το πρωί, η έξοδος προς τη Χαλκιδική και τις όμορφες παραλίες της.

Ωστόσο, λόγω του μεγάλου όγκου των οχημάτων, εντοπίζονται για μία ακόμη φορά προβλήματα και καθυστερήσεις σε Περιφερειακή Οδό και Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών. Συγκεκριμένα, πολύ χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται από το ύψος της εξόδου για Πανόραμα-Πυλαία έως και την ανηφόρα της Καρδίας. Την κατάσταση δυσχέρανε και τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο ύψος της εξόδου για Θέρμη, όπου δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Προβληματική είναι για μία ακόμη φορά η εικόνα στο ορφανό χιλιόμετρο της Ποτίδαιας, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων και στο φανάρι της Νικήτης.

Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, προς Περαία, ιδίως στο ύψος της διασταύρωσης αεροδρομίου.

Τέλος, καμία καθυστέρηση δεν παρατηρείται στα διόδια Μαλγάρων, αλλά και σε αυτά του Προφήτη, στην Εγνατία Οδό.

Πρώτη ενημέρωση: 9:17