Skip to main content

Με αλλαγές η Εθνική στον αποψινό «τελικό» κόντρα στην Αρμενία

Αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στους Ιταλούς ετοιμάζει ο Άγγελος Αναστασιάδης ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Αρμενία.

Υποχρεωμένη να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα και την κακή εμφάνιση στον αγώνα με την Ιταλία και να βγάλει αντίδραση και εγωισμό είναι η Εθνική μας ομάδα, η οποία υποδέχεται απόψε (21:45) την Αρμενία σε έναν κρισιμότατο, όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στον όμιλο, αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μετά τα αποτελέσματα του περασμένου Σαββάτου (8/6) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας, γεγονός το οποίο καθιστά πιτακτική τη νίκη κόντρα στους σκληροτράχηλους Αρμένιους. Σε διαφορετική περίπτωση, άλλωστε, οι ελπίδες πρόκρισης θα περιοριστούν αισθητά και η Εθνική ομάδα αρκετά νωρίς θα βρεθεί προ του φάσματος του αποκλεισμού από ακόμη μια τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Στα αγωνιστικά, σύμφωνα με το Metrosport.gr, ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τους Ιταλούς. Όπως όλα δείχνουν, η Εθνική θα παραταχθεί με 4-2-3-1, ενώ φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Μπάρκας, εκτός απροόπτου, θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ με τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο (ή Σιόβα) στο κέντρο της άμυνας. Τις θέσεις των πλάγιων μπακ θα καλύψουν οι Κούτρης, Μαυρίας, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα μετατοπιστεί ο Ζέκα πλάι στον Σάμαρη.

Τις δύο θέσεις των εξτρέμ διεκδικούν Μάνταλος, Μπακασέτας και Μασούρας, ενώ ρόλο δεκαριού πίσω από τον Κουλούρη θα έχει ο Φορτούνης.