Skip to main content

Με απουσία έως και δέκα μήνες εκτός δράσης κινδυνεύει ο Σανικίτζε!

Ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός, δεν είναι εφικτό να προβλεφτεί αυτή την στιγμή με ακρίβεια ο χρόνος της επιστροφής,τόνισε ο γιατρός Ν. Κουκουλιάς

Για το θέμα του σοβαρού τραυματισμού του Γεωργιανού φόργουορντ του Άρη, Βίκτορ Σανικίτζε τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των κιτρινόμαυρων, ο γιατρός του συλλόγου ο οποίος και εγχείρησε το πρωί την αθλητή, Νικόλαος Κουκουλιάς.

Όπως επεσήμανε ο κ. Κουκουλιάς, το διάστημα απουσίας του παίκτη από τα παρκέ δεν είναι γνωστό σε αυτή τη φάση, αφού αυτό μπορεί να κυμανθεί από τους έξι έως τους δέκα μήνες.

«O Σανικίτζε είχε υποστεί  σύνθετη ρήξη του επιγονατιδικού τένοντα και του έγινε τελικο-τελική συρραφή και ενίσχυση με αυτομόσχευμα. Ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός και δεν είναι εφικτό να προβλεφτεί αυτή την στιγμή με ακρίβεια ο χρόνος της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.  Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε διάστημα έξι με δέκα μηνών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νικόλαος Κουκουλιάς, ενισχύοντας τις φοβίες των ανθρώπων της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη πως ο άτυχος αθλητής μπορεί να χάσει όλη τη φετινή σεζόν.