Skip to main content

Με αρκετές απουσίες για τον αγώνα της χρονιάς ο ΠΑΟΚ (video)

Ο Ρ. Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Ενρίκε, Ακπόμ και Ελ Καντουρί με τον Μαροκινό μάλιστα να χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα της χρονιάς εναντίον της Λάρισας στην ομώνυμη θεσσαλική πόλη ολοκλήρωσαν σήμερα (δείτε εδώ) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Στην τελευταία προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Ομάρ Ελ Καντουρί, Πέδρο Ενρίκε και Τσούμπα Ακπόμ ενώ εκτός παραμένουν εδώ και καιρό οι Ζοζέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Σημειώνεται πως η διάγνωση για τον τραυματισμό του Μαροκινού μεσοεπιθετικού είναι θλάση δευτέρου βαθμού στον ημιτενοντώδη και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες.

Την «ασπρόμαυρη» 18άδα που ταξίδεψε για τη Λάρισα απαρτίζουν οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Κάνιας, Σάχοβ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Σβιντέρσκι και Καρέλης.