Skip to main content

Με Ελ Ζαρ και Σνάουτσνερ στο «Ανθή Καραγιάννη»

Ξεκάθαρες είναι οι σκέψεις του Μάκη Χάβου, αναφορικά με την εντεκάδα που προσανατολίζεται ν παρατάξει στο «Ανθη Καραγιάννη». Ο Ελληνας τεχνικός, που δείχνει να μονιμοποιείται με το σπαθί του στον ασπρ
Ξεκάθαρες είναι οι σκέψεις του Μάκη Χάβου, αναφορικά με την εντεκάδα που προσανατολίζεται ν παρατάξει στο «Ανθη Καραγιάννη». Ο Ελληνας τεχνικός, που δείχνει να μονιμοποιείται με το σπαθί του στον ασπρόμαυρο πάγκο, σκοπεύει να διατηρήσει κατά τα 9/11 τους παίκτες που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στη μεγάλη νίκη επί της Βιγιαρεάλ.

Μοναδική αλλαγή βούλησης θα είναι η συμμετοχή του Σνάουτσνερ στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Σακελλαρίου που ναι μεν ήταν θετικός απέναντι στο «κίτρινο υποβρύχιο», όμως έκανε προετοιμασία επιπέδου Β΄ Εθνικής στον Πανθρακικό και είναι λογικά να αντέξει τον φρενήρη ρυθμό των παιχνιδιών σε εγχώριο, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ετσι, ο Πολωνός μπακ, που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας την  Πέμπτη, θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ελ Ζαρ που θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με ταυτόχρονη μετατόπιση του Φωτάκη σε ρόλο επιτελικού μέσου, δεδομένης της απουσίας του Βλάνταν Ιβιτς.
Κατά τα άλλα, ο βιονικός Ντάριο Κρέσιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Τσιρίλο θα επιστρέψει και στο Πρωτάθλημα, μετά την τιμωρία του, πλάι στον Κοντρέρας, ενώ ο Μπουσαϊντί θα διατηρήσει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας. Βιτόλο και Γκαρσία θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους Καρντόσο και Ντιέ, σε μια μάχη μεταξύ των καλύτερων διδύμων αμυντικών χαφ του Πρωταθλήματος, ενώ ο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, με εντολή να συγκλίνει και να ψάχνει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Ο Μάκης Χάβος θα επιλέξει το 4-2-3-1, καθώς θέλει να δώσει οντότητα στον χώρο του κέντρου, με την ταυτόχρονη παρουσία των Γκαρσία και Βιτόλο, ενώ θεωρεί πως η ταχύτητα του «Σάλπι» θα δημιουργήσει πονοκεφάλους στον θηριώδη και σχετικά αργό Ντουγκλάο. Η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται στα ύψη, μετά την ευρωπαϊκή επιτυχία της Πέμπτης, ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναμένεται να πλημμυρίσει την Καβάλα, ενώ με νίκη ο ΠΑΟΚ θα καλύψει ακόμη περισσότερο έδαφος, συνεχίζοντας την αναρρίχησή του προς την κορυφή.