Skip to main content

Με χαμηλούς τόνους η άφιξη Μητσοτάκη στο Βελλίδειο για την ομιλία του στη ΔΕΘ (vid)

Σε πολύ χαμηλών τόνων κλίμα, με λίγα χειροκροτήματα κατά την είσοδο του πρωθυπουργού και μια αίθουσα κλειστή, αλλά γεμάτη από περίπου 500 προσκεκλημένους η φετινή ομιλία Μητσοτάκη

Δέκα λεπτά νωρίτερα από τις 8 έφτασε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την κεντρική ομιλία του στην 87η ΔΕΘ.

Φέτος σε πολύ χαμηλών τόνων κλίμα, με λίγα χειροκροτήματα κατά την είσοδο του πρωθυπουργού και μια αίθουσα κλειστή, αλλά γεμάτη από περίπου 500 προσκεκλημένους, ο κ. Μητσοτάκης κάθισε δίπλα στον Βούλγαρο ομόλογό του, Νικολάι Ντένκοφ, καθώς η Βουλγαρία είναι η τιμώμενη χώρα της φετινής ΔΕΘ.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν στα σκαλιά του Βελλίδειου ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης και ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσος Τζήκας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Τζήκας, ακολούθησε η τοποθέτηση του Νικολάι Ντένκοφ και στις 8.10 άρχισε την ομιλία του ο πρωθυπουργός.

Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων υπουργοί, βουλευτές, ο περιφερειάρχης και δήμαρχοι, όπως και πρόεδροι φορέων, αλλά και συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Λίγοι εκείνοι που δεν είχαν κάποιο αξίωμα, κυρίως συνοδεία των προσκεκλημένων.