Skip to main content

Με... εισαγόμενη βοήθεια η καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Πανοράματος και Πυλαίας στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ζέρβα για άμεσες λύσεις στα ζητήματα του τομέα στον κεντρικό Δήμο.

Τη βοήθεια ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει να δείξει έργο στον τομέα της καθαριότητας, θα έχει στο δυσκολότερο στοίχημά του για το συγκεκριμένο τομέα ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο Γιώργος Μπαμπαράτσας, που έχει να δείξει σημαντικό έργο, όχι στον Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, είναι ο αυτοδιοικητικός, που θα συνδράμει το έργο του κ. Ζέρβα, τουλάχιστον στο διάστημα που ο ίδιος ο δήμαρχος θα έχει την ευθύνη του κρίσιμου τομέα της καθαριότητας.



Ο κ. Μπαμπαράτσας είναι αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου για τις δημοτικές ενότητες του Πανοράματος και της Πυλαίας.

Επανεκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, ενώ έχει εμπειρία 30 χρόνων στην αυτοδιοίκηση και είναι γέννημα θρέμμα της Πυλαίας. Ο κ. Ζέρβας επενδύει στη γνώση και στο αποτέλεσμα που είχε ο κ. Μπαμπαράτσας, ο οποίος θα συμβάλλει προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σημαντικά ζητήματα στην καθαριότητα, που είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα του κεντρικού Δήμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη θητεία του κ. Μπαμπαράτσα, οι διαμαρτυρίες και τα προβλήματα για την καθαριότητα σε Πυλαία και Πανόραμα ήταν από ελάχιστες έως μηδενικές, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του και στον αποχιονισμό όποτε χρειάστηκε (και δεν ήταν λίγες οι φορές).

Ο κ. Μπαμπαράτσας θα παραμείνει δημοτικός σύμβουλος στο γειτονικό Δήμο, πλην όμως είτε με την ιδιότητα του εντεταλμένου συμβούλου, είτε με άλλο τρόπο (ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει) θα συνεισφέρει στην προσπάθεια Ζέρβα να δώσει άμεσες λύσεις στον τομέα της καθαριότητας.