Skip to main content

Με Καιρίδη και Βρούτση συναντήθηκε η δήμαρχος Λαγκαδά - Μεταναστευτικό και αθλητικές υποδομές στο επίκεντρο

Εποικοδομητικές χαρακτήρισε τις συναντήσεις η Νίκη Ανδρεάδου

Με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη, και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, συναντήθηκε στην Αθήνα η δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου.

Η κ. Ανδρεάδου συζήτησε με τον κ. Καιρίδη για τη Δομή Φιλοξενίας Λαγκαδικίων και θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας της, όπως και για την χρηματοδότηση έργων στο πλαίσιο της στήριξης των τοπικών κοινωνιών που συμβάλλουν στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Στην συνάντηση με τον κ. Βρούτση η δήμαρχος Λαγκαδά έθεσε το θέμα της έλλειψης αθλητικών υποδομών και διερεύνησε τις δυνατότητες χρηματοδότησης έργων πνοής για τον αθλητισμό, που θα λύσουν χρόνια προβλήματα των συλλόγων, του μαζικού αθλητισμού και της προώθησης βιώσιμων συμπεριφορών μέσω του αθλητισμού.

«Ήταν εποικοδομητικές οι συζητήσεις που είχαμε τόσο με τον κ. Καιρίδη όσο και με τον κ. Βρούτση. Τους έθεσα συγκεκριμένα ζητήματα και τους εξήγησα ότι οι ανάγκες για το Δήμο Λαγκαδά είναι επείγουσες. Ήταν πολύ καλό το κλίμα στο οποίο κουβεντιάσαμε και ευελπιστώ ότι η στήριξή τους θα είναι άμεση και ουσιαστική», δήλωσε η Δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου