Skip to main content

Με το μυαλό στο Κύπελλο ο Άρης έμεινε στο μηδέν με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα

Οι πολλές αλλαγές έκαναν κακό στη χημεία των κιτρινόμαυρων που φαίνεται πως είχαν το μυαλό τους στο κρίσιμο ματς της Τρίτης

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», παραμένοντας έτσι στην πέμπτη θέση και έχοντας στο μυαλό τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τρίτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το άγχος «έπνιγε» τους γηπεδούχους ενώ οι πολλές αλλαγές έκαναν κακό στη χημεία των φιλοξενούμενων, με συνέπεια οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι ελάχιστες. 

Στο 13’ ο Πέδρο Κόντε έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Χουλιάν Κουέστα ενώ δυο λεπτά μετά, ο Άλβαρο Ζαμόρα με ωραία ενέργεια ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Γκέργκελι Νάγκι. 

Ως το φινάλε του πρώτου μέρους, η μοναδική αξιόλογη στιγμή, ήταν μια επέμβαση του Κουέστα σε πλασέ του Γιώργου Παμλίδη από πλάγια θέση στο 40’.

Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε δυο αλλαγές στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά η εικόνα της ομάδας του δεν διαφοροποιήθηκε ριζικά. Μάλιστα, στα πρώτα δευτερόλεπτα, ο Κόντε από κοντά δεν μπόρεσε να... φυσήξει την μπάλα στα δίχτυα από σέντρα του Κέβιν Ροσέρο. 

Ο Ισπανός φορ του ΠΑΣ δοκίμασε και με τακουνάκι στο 52’ να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Μόουζες Οντουμπάτζο ήταν στη θέση του κι απομάκρυνε.

Οι «κίτρινοι» δοκίμασαν να απειλήσουν στο 61’, με τον Κίκε Σαβέριο να αστοχεί έπειτα από την πάσα του Μάνου Γκαρθία. Ο Ισπανός μέσος ήταν αυτός που απείλησε στο 84’, όταν το δυνατό σουτ του έξω από την περιοχή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έβγαλε δύσκολα ο Νάγκι. 

Τίποτα δεν άλλαξε στο τετράλεπτο των καθυστερήσεων, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μεν βαθμό έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ωστόσο η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παραμένει σε δεινή θέση. Ο Άρης, από την πλευρά του, πήρε δυο σερί ισοπαλίες στα διαδοχικά εκτός έδρας ματς που είχε (το προηγούμενο στις Σέρρες), ωστόσο το μυαλό όλων είναι στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό την Τρίτη (13/2, 19:30) στο Αγρίνιο.

Πηγή: ΑΠΕ