Skip to main content

Με όλα της τα αστέρια έρχεται στην Αθήνα η Μίλαν (video)

Εκτός για τους «ροσονέρι» έμειναν ο τραυματίας Τζάκομο Μποναβεντούρα και ο ανέτοιμος Αλέσιο Ρομανιόλι ενώ επέστρεψε ο Ματέο Μουζάκιο.

Με 20 ποδοσφαιριστές και όλα της τα αστέρια έρχεται στην Αθήνα η Μίλαν ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Τζενάρο Γκατούζο συμπεριέλαβε όλα τα αστέρια των «ροσονέρι» με τον Ματέο Μουζάκιο να επιστρέφει ενώ εκτός έμειναν ο τραυματίας Τζάκομο Μποναβεντούρα και ο ανέτοιμος Αλέσιο Ρομανιόλι.

Ο Ιταλός τεχνικός πονοκεφαλιάζει μονάχα για την περίπτωση του Σούσο καθώς ο Ισπανός διεθνής μεσοεπιθετικός και ηγέτης της Μίλαν φέτος (19 συμμετοχές, 5 γκολ, 8 ασίστ) ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις με την συμμετοχή του να θεωρείται εξαιρετική αμφίβολη.

Αναλυτικά την αποστολή της ιταλικής ομάδος απαρτίζουν οι: Α. Ντοναρούμα, Τζ. Ντοναρούμα, Ρέινα, Αμπάτε, Καλάμπρια, Λαξάλτ, Μουζάκιο, Ροντρίγκεζ, Σίμιτς, Ζαπάτα, Μπακαγιόκο, Μπερτολάτσι, Κεσιέ, Μάουρι, Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο, Χαλίλοβιτς, Ιγουαΐν και Σούσο.

Αξιζει να σημειωθεί πως οι επτάκις κάτοχος του Champions League χρειάζεται απλά μια ισοπαλία ή ήττα με ένα γκολ διαφορά ή με δύο γκολ διαφορά εκτός από 2-0 ή 3-1 για να αφήσει εκτός συνέχειας τους Πειραιώτες και να περάσει αυτή στους «32» του θεσμού ως 2η πίσω από την Ρεάλ Μπέτις.