Skip to main content

Με ομιλία Καραμανλή η εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει νέα ομιλία σε μικρό χρονικό διάστημα από την προηγούμενη.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εκδήλωση για τα 80 χρόνια ζωής της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στις 27 Οκτωβρίου, καθώς εκτός του χαιρετισμού του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, αναμένεται να πραγματοποιήσει παρέμβαση και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Το γεγονός ότι Ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είναι μέλος της ΕΜΣ, θα πραγματοποιήσει ομιλία μια μέρα πριν την 28η Οκτωβρίου, εν μέσω εορταστικού τριημέρου και με έντονο εθνικό συμβολισμό για τη Θεσσαλονίκη, αφήνει εύλογα ανοπιχτό το ενδεχόμενο η ομιλία του να μην περιοριστεί στο Ιωβηλαίο της ΕΜΣ αλλά να επεκταθεί και σε αναφορές επί των εθνικών θεμάτων (Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά κτλ), όπως είχε κάνει και στην ομιλία του το Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι, μετά από πολλά χρόνια σιγής, ο πρώην πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει νέα ομιλία σε μικρό χρονικό διάστημα από την προηγούμενη στο Ιωάννης Βελλίδης, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Ιούνιο.