Skip to main content

Με περιοδείες στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης η εκστρατεία Νοτοπούλου

Ο βρεφονηπιακός σταθμός στο Ιπποκράτειο, η... μουγκή συνεύρεση με τον Ταχιάο και το προεκλογικό κέντρο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Με περιοδείες στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και σε στοχευμένες δομές συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία της η υποψήφια δήμαρχος, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κ. Νοτοπούλου ετοιμάζεται να ανοίξει το προεκλογικό της κέντρο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και να ανακοινώσει νέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, όπως και το πρόγραμμά της, με συγκεκριμένες θέσεις για τα ζητήματα του κεντρικού δήμου και τις προτεραιότητές της.

Χτες κλιμάκιο του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μαζί», με επικεφαλής την κ. Νοτοπούλου επισκέφτηκε το Φάληρο, τη Χαριλάου και το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα βρίσκεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου η υποψήφια δήμαρχος στηρίζει την προσπάθεια για να δημιουργηθεί βρεφονηπιακός σταθμός, ώστε να εξυπηρετούνται οι εργαζόμενες μητέρες.

Η κ. Νοτοπούλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τη συνόδευσαν επισήμανε πως στις προτεραιότητες της παράταξης είναι η δημιουργία παιδικού σταθμού για τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τους περίοικους, αλλά και η εξασφάλιση περισσότερων προσλήψεων νοσηλευτικού προσωπικού, τόσο από τα προγράμματα του δήμου, όσο και μέσω πίεσης στην κεντρική διοίκηση. Ένα ακόμη θέμα που ετέθη είναι η καλύτερη φύλαξη του νοσοκομείου και η διευθέτηση των χώρων και των αυλών, όπως στην ψυχιατρική κλινική.

Η κ. Νοτοπούλου μάλιστα απηύθυνε κάλεσμα στους παρευρισκόμενους και ανακοίνωσε τη διοργάνωση εκδήλωσης μέσα στις επόμενες δέκα μέρες αναφορικά με τα δημοτικά ιατρεία και τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, που θα αποσυμφορήσουν το έργο των εργαζομένων όχι μόνο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, αλλά σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Προφανώς και συνεχίζεται η κόντρα της με τον Νίκο Ταχιάο, όμως χτες το βράδυ παραβρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση, στο Μακεδονία Παλλάς, στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2019, χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα...