Skip to main content

Με στολή παραλλαγής ο Φλώρος στο ΚΥΣΕΑ - «Όλα θα πάνε καλά»

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ προσήλθε στο έκτακτο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, φορώντας στολή παραλλαγής.

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεδρίασε εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ), μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την Άγκυρα.

Παρόντες στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ ήταν οι υπουργοί Εξωτερικών, Αμυνας, Ναυτιλίας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος έφτασε στο Μαξίμου φορώντας στολή παραλλαγής.



Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν δημοσιογράφοι μέσω Twitter, μετά το τέλος του ΚΥΣΕΑ, ο κ. Φλώρος τόνισε προς τους δημοσιογράφους ότι «όλα θα πάνε καλά».

Οπως ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση του ΚΥΣΕΑ, «κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε επισκόπηση της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο και εξετάστηκαν οι τρόποι αντίδρασης στην τουρκική προκλητικότητα».



Να σημειωθεί ότι νωρίτερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, και τον ενημέρωσε για τη συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο, αναφορικά με την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, καθώς «και για τις ανησυχητικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο», όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: George E. Sideris / Kostas Sarikas via Twitter