Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
x

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΤΕΠ

Η Διοίκηση Μπουτάρη δέσμευσε την πόλη και τις επόμενες διοικήσεις με την υπογραφή αυτού του Μνημονίου, σχολίασε ο επικεφαλής της Παράταξης «Εντάξει».

Η διοίκηση Μπουτάρη δέσμευσε την πόλη και τις επόμενες διοικήσεις με την υπογραφή της σύμβασης παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), τονίζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.

«Χρειάστηκε η διπλή ψήφος της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, για να εγκριθεί η πρόταση της διοίκησης του Δήμου, ώστε να υπογραφεί νέα σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων η οποία, εν ολίγοις, προβλέπει ότι η Τράπεζα θα είναι αυτή που θα ιεραρχεί τα έργα τα οποία θέλει να υλοποιήσει ο Δήμος και η Τράπεζα θα ελέγχει τη σκοπιμότητα υλοποίησης των έργων», δήλωσε ο κ.Καλαφάτης.

Όπως σημειώνει, «με απλά λόγια, η ΕΤΕπ θα μας δανείζει, θα αποφασίζει για μας τι θα κάνουμε, πότε θα το κάνουμε και πώς θα το κάνουμε. Όσο για τον Δήμο, θα έχει το δικαίωμα να εκθέσει τις απόψεις του εντός δέκα ημερών. Η Διοίκηση Μπουτάρη δέσμευσε την πόλη και τις επόμενες διοικήσεις με την υπογραφή αυτού του Μνημονίου. Γι’ αυτό και οι σύμβουλοι των “Εντάξει” καταψήφισαν τη συγκεκριμένη εισήγηση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ