Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑΝ

Η βασίλισσα της Αγγλίας με επίσημη ανακοίνωση της «δίνει την ευχή της» για την αποχώρηση των Χάρι και Μέγκαν ωστόσο σταματά η χρηματοδότησή τους.

Με ανακοίνωσή της, η Βασίλισσα Ελισάβετ υποστηρίζει ότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ σέβεται την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά δεν θα λαμβάνουν χρηματοδότηση από το λαό της Μ. Βρετανίας.

Το πρωί της Δευτέρας (13/1), ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε στο κτήμα Σάντριγκαμ, στο Νόρφολκ, περίπου 177 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Kensington Palace, για να συναντήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πατέρα του Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, προκειμένου να βρουν μία κοινή λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες. Η Βασίλισσα νιώθει προδομένη και απογοητευμένη έπειτα από την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους προνόμια και να γυρίσουν την πλάτη στην οικογένεια, μετακομίζοντας στον Καναδά.

Το Σάντρινγχαμ θεωρήθηκε ιδανικό για τη συγκεκριμένη σύσκεψη καθώς είναι φυσικά πιο χαλαρό από το Μπάκινγχαμ και είναι ένας χώρος που αγαπούν όλοι όσοι πήραν μέρος σε αυτή την συνάντηση. Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο κτήμα με ένα μαύρο Range Rover Evoque λίγο πριν από τις 12:00 μ.μ. ώρα Βρετανίας, ενώ ένα τέταρτο πριν τη συνάντηση έφτασε και ο Δούκας του Κέιμπριτζ, επιλέγοντας να χάσει το μεσημεριανό γεύμα με τον αδελφό του και τη γιαγιά του, η οποία είναι εκεί από τις ημέρες των Χριστουγέννων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ