Skip to main content

Mediterranean Cosmos: Ωδή στους λάτρεις παγωτού

Σήμερα είναι η National Ice Cream Day, γνωρίζετε όμως πού θα απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις;

Διανύουμε ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι, και οι περισσότεροι από εμάς -ανεξαρτήτως ηλικίας- είμαστε λάτρεις του παγωτού ή ενός ice-cream based ροφημάτος. Ορισμένοι το προτιμούμε διότι μας προσφέρει μια απολαυστική όαση δροσιάς, άλλοι επειδή δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις ακαταμάχητες γεύσεις που προσφέρονται, ενώ πολλοί το προτιμούν ως γλυκό καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η Voria.gr θέλοντας να γιορτάσει τη συγκεκριμένη ημέρα μαζί σας, επισκέφτηκε τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos που προσφέρουν τις πιο yummy ice-cream επιλογές.

Το ζαχαροπλαστείο Χατζηφωτίου, παρέχει μια μεγάλη γκάμα γεύσεων που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το παγωτό σας είτε σε κύπελλο, είτε σε χωνάκι και να προσθέσετε επάνω διάφορα toppings. Προτείνουμε να συνδυάσετε γλυκές και πιο “απαλές γεύσεις” ώστε να επιτύχετε το ιδανικό για εσάς mix & match!

FREGIO…the masters of gelato! Η γευστική εμπειρία του συγκεκριμένου καταστήματος αποτελεί μια κλασική συνταγή που έχει εδώ και 30 χρόνια τα ίδια συστατικά: ποιότητα, φρεσκάδα και σεβασμό στην παράδοση. Εμείς, επιλέξαμε να δοκιμάσουμε το bubblegum με double chocolate και χωνάκι με επικάλυψη πολύχρωμης τρούφας.

Plaisir, μια πραγματική απόλαυση! Πέρα από τη μεγάλη ποικιλία σε ατομικά γλυκά, τούρτες, τσουρέκια αλλά και φαγητά, στο αναφερόμενο κατάστημα θα βρείτε και εκπληκτικές επιλογές σε παγωτό. Μπορείτε να συνδυάσετε όχι μια, ούτε δύο αλλά όσες γεύσεις επιθυμείτε. Η δική μας όρεξη μας οδήγησε στο παγωτό φράουλα, τσιχλόφουσκα, μάγκο, ρόδι, μπανάνα και καρπούζι συνοδευόμενο από σιρόπι φράουλας και σαντιγί.

Το Zαχαροπλαστείο Τερκενλής, χρησιμοποιεί στα παγωτά του 100% φρέσκο γάλα, βελούδινη κρέμα γάλακτος, φρούτα και ξηρούς καρπούς για να δημιουργήσει τις πιο δροσιστικές απολαύσεις. Στη βόλτα σας ίσως σας εξυπηρετεί καλύτερα το κύπελλο αντί για το χωνάκι καθώς τείνει να είναι λιγότερο messy στην κατανάλωση. Όποια γεύση και εάν επιλέξετε, σας εγγυόμαστε πως θα την ευχαριστηθείτε στο έπακρον.

STORIES – Taste & Tell…το ιδανικό σημείο για να κάνετε μια στάση κατά τη διάρκεια των αγορών σας και να πάρετε δυνάμεις. Αποτελεί έναν πολύ όμορφο χώρο για να απολαύσετε τον καφέ σας, ένα healthy σνακ, και φυσικά το παγωτό σας! Εάν αναζητείτε κάτι ιδιαίτερο σε γεύση, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τον παρακάτω συνδυασμό: γιαούρτι amarena, μάνγκο και σοκολάτα…θα μας θυμηθείτε!

Σε περίπτωση που αναζητείτε το ultimate καλοκαιρινό ρόφημα με την υπέροχη γρανιτένια υφή, επισκεφτείτε το κατάστημα Everest! Ο λόγος για το γνωστό σε όλους μας Freddoccino το οποίο είναι ένας ξεχωριστός συνδυασμός απολαυστικού κακάο και καφέ με μοναδική υφή. Για μια extra δόση γλυκύτητας μπορείτε να προσθέσετε σιρόπι σοκολάτας ως topping.

Το Χρυσό αποτελεί έναν πραγματικό πολυχώρο γεύσεων! Εδώ θα βρείτε γεύματα, σνακ και γλυκά για κάθε στιγμή της ημέρας και για κάθε ανάγκη σας. Συνεχίζουμε να αναζητούμε κάτι δροσερό, και καταλήγουμε στην πιο ευχάριστη επιλογή της σεζόν…την γρανίτα. Παγωμένη, με έντονη φρουτώδη γεύση, με την ιδανική σύσταση, τι άλλο να ζητήσει κανείς.

Τα καφέ-εστιατόρια Estrella κατάφεραν να προσελκύσουν την παγκόσμια προσοχή σερβίροντας ένα all day breakfast & brunch & street food μενού με ελληνικές επιρροές και άριστες πρώτες ύλες. Επομένως, μπορείτε να συνοδεύσετε τα αγαπημένα σας γλυκά pancakes με ένα μυστικό κρύο ρόφημα με παγωτό. Για να το εξερευνήσετε πρέπει να επισκεφτείτε το εν λόγω κατάστημα…!

Last but not least, αγαπημένα Goody's Burger House! Mετά τα λαχταριστά burgers, μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσιστικό παγωτό μηχανής. Γιατί τα Goody's Burger House μπορεί τα τελευταία χρόνια να προσθέτουν στο μενού τους νέες πρωτότυπες και πεντανόστιμες συνταγές, αλλά εξακολουθούν να διατηρούν στον κατάλογό τους τις γεύσεις που όλοι μας μάθαμε να αγαπάμε, όπως είναι το απολαυστικό παγωτό μηχανής με γεύση βανίλια! Μπορείτε ακόμη να το γαρνίρετε με κροκάν φουντουκιού, καθώς και με σιρόπι φράουλα, σοκολάτα ή καραμέλα, για να απογειώσετε την ανεπανάληπτη εμπειρία παγωτού των Goody's Burger House, ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν...

Enjoy!

Mediterranean Cosmos

Facebook: https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/

Website:  www.mediterraneancosmos.gr

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗ

Fashion Editor

LYDIA KYRIAKOPOULOS