Skip to main content

Mediterranean Palace: Γευστική απογείωση από το εορταστικό μενού του Cookoo

Το πάντρεμα εκλεπτυσμένων συστατικών προσκαλεί σε γευστικά ταξίδια στο εστιατόριο Cookoo - Το μενού παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση.

Μια πανδαισία γεύσεων βασισμένη σε εκλεπτυσμένα συστατικά παντρεμένα με μαεστρία, έρχεται για να απογειώσει τους ουρανίσκους όσων επιλέξουν να απολαύσουν τα εορταστικά μενού Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο Cookoo, του πεντάστερου ξενοδοχείου Mediterranean Palace.

Σε μια ειδική βραδιά παρουσιάστηκαν οι εορταστικές γευστικές επιλογές του Mediterranean Palace, ένας συνδυασμός των μενού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που επιμελήθηκε ο σεφ Βασίλης Τσόντζος.

Τα εορταστικά μενού των Χριστουγέννων που παρουσιάστηκαν σε… avant- premiere και συγκέντρωσε άκρως θετικά σχόλια, περιλαμβάνουν:

Άγρια χόρτα εποχής - ξινομυζήθρα σε ασιατικό φύλλο gyoza- μους κεφίρ-φράουλες σε ζύμωση - λάδι μέντας (καλωσόρισμα)

Αγκινάρα Ιερουσαλήμ σε υφές - φωλιά από κανταΐφι - καπνιστό χέλι- καβουρδισμένο φουντούκι-αφρό πιπερόριζας (σούπα βελουτέ)

Κανελόνι με θαλασσινά - μπεαρνέζ καραβίδας - χιόνι οστρακοειδών - καβουρδισμένο φουντούκι - κέικ σφουγγάρι με μελάνι σουπιάς

Φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος σε αφράτη ζύμη μπριος, πουρέ γλυκοπατάτας, βασιλομανίταρο (Wellington)

Μανταρίνι, τζελ από vinsanto Σαντορίνης, οπαλίνα καραμέλας



Βελγική σοκολάτα, Φραμπουάζ, μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα του δάσους, χαβιάρι βατόμουρο

Κάποια από τα εορταστικά πιάτα βρίσκονται στο ανανεωμένου μενού του All Day Cafe Bar Restaurant Cookoo, ενός εστιατορίου που προσφέρει νέες και πρωτότυπες προτάσεις στην γαστρονομική σκηνή της πόλης, αποτελώντας  την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας, όχι μόνον για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο, αλλά και για τους Θεσσαλονικείς που αγαπούν τις επιλεγμένες γευστικές προτάσεις.



Η θέση του άλλωστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι και δίπλα στα Λαδάδικα με μεγάλη εγγύτητα στα δικαστήρια το καθιστά ιδανικό σημείο για επαγγελματικά τραπέζια, για μεσημεριανά διαλείμματα αλλά και χαλαρά δείπνα.