Skip to main content

Κτηνωδία στα Μέγαρα: Βίασαν με σιδερένια βέργα και σκότωσαν αδέσποτη σκυλίτσα

Η γυναίκα που βρήκε νεκρό το σκυλί εντόπισε δίπλα στη σορό του μια μεταλλική ράβδο με την οποία, όπως κατήγγειλε, είχαν κακοποιήσει το τετράποδο - Σκληρές εικόνες

Νεκρό και άγρια κακοποιημένο βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης αδέσποτο σκυλί στα Μέγαρα καθώς, όπως διαπιστώθηκε, έφερε μια τρύπα δίπλα στα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα που βρήκε νεκρό το σκυλί, το οποίο άκουγε στο όνομα Μπουμπού, βρήκε δίπλα στη σορό του μια μεταλλική ράβδο με την οποία, όπως κατήγγειλε, είχαν κακοποιήσει το τετράποδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Protothema.gr, ο κτηνίατρος στον οποίο μεταφέρθηκε το ίδιο απόγευμα το νεκρό σκυλί διαπίστωσε ότι η οπή ήταν διαμέτρου δύο εκατοστών περίπου στην δεξιά περινεϊκή χώρα. Παράλληλα από ακτινογραφία που έγινε διαπιστώθηκε κάταγμα πυέλου, αλλά και ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο χωρίς, όμως, να υπάρχει τραύμα εισόδου.

Στη συνέχεια η σορός του σκύλου μεταφέρθηκε για αποτέφρωση, διαδικασία που, όμως, σταμάτησε μετά από παρέμβαση της προέδρου της Φιλοζωικής Οργάνωσης «ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ Α.Μ.Κ.Ε», η οποία αφού κατέθεσε για το περιστατικό, στη συνέχεια ζήτησε να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στο σκυλί.

Μετά την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Προστασίας Ζώων, ο οποίος έδωσε εντολή να σταματήσει η διαδικασία αποτέφρωσης και να γίνει διαδικασία νεκροψίας - νεκροτομής από κτηνιάτρους του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.).

Στην καταγγελία της η γυναίκα που βρήκε νεκρό το αδέσποτο σκυλί αναφέρει ότι «έχω υποψίες για συγκεκριμένο άτομα για το οποίο έχουν ενημερωθεί οι Αρχές... Μην αφήνετε ανώμαλους δολοφόνους να κυκλοφορούν ανάμεσά μας... κοινοποιήστε όσοι μπορείτε... κάποιος θα είδε κάτι... Μιλήστε είτε ανώνυμα είτε επώνυμα... Καλό ταξίδι Μπουμπου μου στο τόξο… Όσο για σένα που το έκανες, να εύχεσαι να σε βρει η Αστυνομία πριν σε βρω εγώ…».