Skip to main content

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Το 5ο MOYSA Summer School από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου

Φέτος προσκεκλημένοι του MOYSA Summer School είναι καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου της μουσικής και ανερχόμενοι επαγγελματίες.

Μετά από παύση δυο χρόνων εξαιτίας της πανδημίας, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης επανεκκινεί για πέμπτη χρονιά στις εγκαταστάσεις του το MOYSA Summer School.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεγάρου, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την πολυμορφικότητα της μουσικής, το Θερινό Σχολείο της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Οργανισμού ετοιμάζεται για ακόμη ένα καλοκαίρι να φέρει σε επαφή τους νέους μουσικούς της MOYSA με τομείς που συνδέονται άμεσα τόσο με τη μουσική εκτέλεση, όσο και με τη μουσική δημιουργικότητα, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση μουσικών συνόλων, το arts management, την ορθοσωμική, τη μουσική για θέατρο και κινηματογράφο, τη μουσική τεχνολογία κλπ.

Masterclasses, διαλέξεις και προβολές παρέχουν τη δυνατότητα στα μέλη της MOYSA να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια που θα τους επιτρέψουν να εξερευνήσουν όλες τις πτυχές της μουσικής.

Φέτος προσκεκλημένοι του MOYSA Summer School είναι καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου της μουσικής και ανερχόμενοι επαγγελματίες και επιστήμονες με σημαντική εμπειρία σε ποικίλα αντικείμενα.