Skip to main content

Μεϊμαράκης: Σημαντική η ψήφος στις ευρωεκλογές

Ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ τόνισε ότι η επόμενη 5ετία στο Ευρωκοινοβούλιο είναι κρίσιμη με πολλαπλές προκλήσεις

Την κρισιμότητα της επόμενη πενταετίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επισήμανε ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης από τα Ιωάννινα, όπου είχε συναντήσεις με παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς.

Ειδικότερα ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως «η επόμενη 5ετία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ιδιαίτερα κρίσιμη με πολλαπλές προκλήσεις, γι' αυτό η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι σημαντική και καθοριστική και δεν πρέπει να είναι χαλαρή, η συμμετοχή δε, ως εκ τούτου, πρέπει να είναι μαζική».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια» της πόλης, προσκεκλημένος του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και του δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του ανά την Ελλάδα που προγραμματίζει ενόψει των ευρωεκλογών, συναντήθηκε με εκπροσώπους από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ηπείρου όπως και από το Τεχνικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ενώ συμμετείχε σε συζήτηση για τον ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη των μεγάλων προκλήσεων. Ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μεγάλη σημασία της ψήφου στις κάλπες της 9ης Ιουνίου.

Επίσης, ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τις νέες και τους νέους της ΟΝΝΕΔ, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και με τον παλμό τους τον διαβεβαίωσαν ότι είναι προσηλωμένοι στο ευρωπαϊκό ιδεώδες και θα δώσουν, όπως πάντα, τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη της παράταξης στις επερχόμενες ευρωεκλογές.