Skip to main content

«Μένουμε Βρετανία προς το παρόν» διαμηνύει η Easyjet

Δεν θα πάρουμε αποφάσεις μέχρι να αποσαφηνιστεί η σχέση Βρετανίας-ΕΕ, δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Easyjet, Καρολίν ΜακΚολ.

Σε διάψευση δημοσιεύματος για σχεδόν βέβαιη μετακίνηση των κεντρικών γραφείων από τη Βρετανία μετά το Brexit προχώρησε η αεροπορική εταιρεία Easyjet.

'Οπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η ΕasyJet ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει κάποια απόφαση για μετακίνηση των κεντρικών της γραφείων από το Λονδίνο, μέχρι να αποκρυσταλλωθεί η νέα σχέση της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η αεροπορική χαμηλού κόστους προέβη στην ανακοίνωση μετά από δημοσίευμα που ανέφερε ότι η CEO της εταιρείας, Καρολίν ΜακΚολ, είχε αφήσει να εννοηθεί πως η μετακίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σχεδόν αναπόφευκτη.

«Δεν έχουμε λόγο να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις μέχρι να μάθουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των συζητήσεων ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε σύμφωνα με το Reuters εκπρόσωπος της εταιρείας.

Την Τρίτη η κα ΜακΚολ είχε δηλώσει στο Reuters ότι η αεροπορική έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού αερομεταφορέα σε άλλη χώρα.