Skip to main content

Μετά τον ΙΑΝΟ πάει και στα Public το Toumba Magazine Special Edition

Οι ΠΑΟΚτσήδες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Τ. Ακπόμ ενώ στην εκδήλωση θα βρεθούν και άλλοι παίκτες υπογράφοντας τα αντίτυπα του περιοδικού

Σε μια ακόμη παρουσίαση του Toumba Magazine Special Edition προχωρούν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στον ΙΑΝΟ, σειρά παίρνουν τα Public στην Τσιμισκή όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα εκδήλωση την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Τσούμπα Ακπόμ ενώ στην εκδήλωση θα βρεθούν και άλλοι παίκτες της ομάδος υπογράφοντας τα αντίτυπα του επιτυχημένου περιοδικού-βιβλίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«O κόσμος του Π.Α.Ο.Κ έχει αγκαλιάσει το Τoumba Special Edition, η ζήτηση είναι μεγάλη με αποτέλεσμα οι ανάγκες και οι προσδοκίες να αυξάνονται. Το Toumba Magazine Special Edition No.11 θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ και στο εξής στο Public. Η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας θα γίνει την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, στις 19:00 στο Public Τσιμισκή.

Το περιοδικό θα το παρουσιάσουν οι:

Παναγιώτης Αρωνιάδης/director του Νew Media PAOK FC

Δημήτρης Παπάζογλου/creative director του περιοδικού.

Παρών στην εκδήλωση θα δώσουν και παίχτες του Π.Α.Ο.Κ. που θα υπογράψουν τα αντίτυπα του Τoumba Special Edition.

Ο ιδρώτας της φανέλας, ο κόπος των ποδοσφαιριστών, τα δάκρυα της χαράς, αλλά και της απογοήτευσης, αναμειγνύονται με τη μυρωδιά του χαρτιού σε μια μοναδική δημιουργία ιστορικής σημασίας.

Το Toumba Special Edition αποτελεί ένα λεύκωμα καταγραφής ενός σημαντικού χρόνου στην ιστορία του συλλόγου. Ένα βιβλίο που στις 736 σελίδες του αποτυπώνει την πορεία προς

την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και συστήνει τα πρόσωπα της σεζόν 2018–19 υπό το δικό του διαφορετικό πρίσμα.

Το Toumba Special Edition, επίσης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κρατήσετε για πάντα τις εικόνες κατάκτησης του Κυπέλλου μέσα από την ταινία «Final 2018 – The Movie» κάνοντας δικό σας το συλλεκτικό DVD».