Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
x

ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ - ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει οριστικοποιηθεί το μέρος όπου θα βρεθούν οι ασπρόμαυροι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Από την ημέρα που άλλαξαν τα δεδομένα αναφορικά με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έχουν ξεκινήσει οι επαφές και οι συζητήσεις για την αλλαγή του πλάνου σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει οριστικοποιηθεί το μέρος όπου θα βρεθούν οι ασπρόμαυροι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σύμφωνα με το gazzetta.gr, με την Ολλανδία και το προπονητικό κέντρο του Bilderberg στην περιοχή του Άρνεμ, να φαντάζει, πλέον, ως η πρώτη και βασική επιλογή.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως η πρώτη του Δικεφάλου μεταφέρεται από τις 22 Ιουνίου στις 29 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα αναχωρήσει για το εξωτερικό στα μέσα Ιουλίου.

Ο τελικός σχεδιασμός της προετοιμασίας είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, πάντα σε συνεργασία με την Onside, καθώς τα πάντα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων και τον εγκαταστάσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ