Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 80ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ 6 ΚΙΛΑ ΧΟΡΤΑ - ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ

Η αστυνομία Κατερίνης προσήγαγε την 80χρονονη στο Τμήμα με την αιτιολογία ότι δεν είχε άδεια υπαίθριου εμπορίου ούτε και πιστοποιητικό υγείας.

Πριν την 90χρονη γιαγιά με τα τερλίκια στη Θεσσαλονίκη, μια άλλη 80χρονη γιαγιά που πουλούσε χόρτα φαίνεται ότι προσήχθη και θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, αλλά και να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ.

Σύμφωνα με το pieria.tv η σύλληψη της ηλικιωμένης έγινε πέρυσι τον Μάρτιο.

Αστυνομικοί της Κατερίνης, μετά από καταγγελία έφτασαν στο σημείο της οδού 16ης Οκτωβρίου, όπου και πλησίασαν την 80χρονη γιαγιά διότι είχε απλωμένες σε χαμηλό πάγκο λίγα κιλά ζοχιές, που μάζεψε μόνη της για να τις πουλήσει.

Η αστυνομία Κατερίνης την προσήγαγε στο Τμήμα με την αιτιολογία ότι δεν είχε άδεια υπαίθριου εμπορίου ούτε και πιστοποιητικό υγείας.

Αφού της επεβλήθη πρόστιμο 200 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερη.

Πριν από λίγες ημέρες η ηλικιωμένη έλαβε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης Κλητήριο Θέσπισμα για τακτική δικάσιμο όπου της ζητούν να προσέλθει στο δικαστήριο να δικαστεί στις 7 Ιουνίου 2019 για 6 κιλά ζοχιές (αξίας ούτε 5 ευρώ) που πουλούσε δίχως πιστοποιητικό υγείας.Φωτογραφίες - pieria.tv
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ