Skip to main content

Στο περίπτερο του ΠΑΟΚ ο Κυριάκος: Με χαρά να εγκαινιάσω το νέο γήπεδο

Ο Μεγαλέξανδρος του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά από το περίπτερο του Δικέφαλου.

Μια έκπληξη περίμενε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ καθώς στο περίπτερο του ΠΑΟΚ τον υποδέχθηκε μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο Μεγαλέξανδρος ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργος Κούδας

Ο κ. Κούδας μαζί με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη προσέφεραν στον πρόεδρο της ΝΔ μια μπάλα του ΠΑΟΚ και ένα αναμνηστικό με τον δικέφαλο αετό, σύμβολο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 

Μάλιστα, ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία θα σταθεί στο πλευρό του ΠΑΟΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας στην Τούμπα.

«Θα βοηθήσουμε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Κούδα με τον «Μεγαλέξανδρο» αντίστοιχα να του εύχεται μέσα στην επόμενη τετραετία να είναι αυτός ο πρωθυπουργός της χώρας εγκαινιάζοντας το καινούργιο στάδιο του «Δικεφάλου», όπως είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1959 εγκαινιάζοντας το πρώτο γήπεδο των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ συμπλήρωσε πως θα ήταν χαρά του να εγκαινιάσει το γήπεδο ευχόμενος να κατασκευαστεί ένα «γήπεδο κόσμημα, αντάξιο της ιστορία του συλλόγου και να φιλοξενήσει στο μέλλον μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες».