Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Η σημερινή πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των σχολείων, μετά τις γιορτές του δωδεκαημέρου κύλησε σε ρυθμούς κανονικότητας, χωρίς προβλήματα

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς θα ανοίξουν και αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου μία ώρα αργότερα από το προκαθορισμένο ωράριο λειτουργίας τους, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον παγετό και την πιθανή χιονόπτωση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η σημερινή πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των σχολείων, μετά τις γιορτές του δωδεκαημέρου, σύμφωνα με τον δήμο, κύλησε σε ρυθμούς κανονικότητας χωρίς να παρατηρηθούν προβλήματα ως προς την πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού στον προαύλειο σχολικό χώρο αλλά και ως προς τα συστήματα θέρμανσης και υδροδότησης των σχολικών μονάδων.

Για τον αποχιονισμό των ογδόντα έξι σε σύνολο σχολείων του Δήμου εργάστηκαν όλο το Σαββατοκύριακο τεχνικά συνεργεία. Τα έργα αποχιονισμού συνεχίζονται σε όλους τους δρόμους της πόλης του Κιλκίς και των οικισμών του Δήμου.
     
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ