Skip to main content

Μία συγκέντρωση, μία μοτοπορεία και η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Μία μοτοπορεία, μία συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη και η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι προγραμματισμένες

Μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μία μοτοπορεία καθώς και η 15η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι προγραμματισμένες για σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, μοτοπορεία είναι προγραμματισμένη για τις 12:30 με σημείο εκκίνησης την Καμάρα από τα σωματεία των εργαζομένων της e-Food, μία κινητοποίηση που στηρίζει και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών ΕΠισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ).

Έπειτα, στις 6 το απόγευμα αναρχικές συλλογικότητες θα πραγματοποιήοσυν συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων στην Άνω Πόλη.

Μία ώρα αργότερα, στις 7, διοργανώνεται η 15η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία με σημείο εκκίνησης τα γρασίδια της Φιλοσοφικής ΑΠΘ. Ήδη από τις 5 το απόγευμα δίνει ραντεβού στους ενδιαφερόμενους στα γρασίδια, ενώ στις 21:30 θα ακολουθήσει εκδήλωση με μουσικές από τους Dj αλεξ ραμπιτ (electronic/techno/tech house), GiotaSiameseTwins, Γυμνός Ποδηλάτης (swing, ska, rock'n'roll, ethnic).