Skip to main content

Το μίνιμαλ καταφύγιο του Κώστα Τσιμίκα στις Σέρρες - Δείτε φωτογραφίες

Η κατοικία του Σερραίου άσου της Λίβερπουλ βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής - Πώς είναι διαμορφωμένη

Το δικό του ησυχαστήριο, ένα μίνιμαλ διαμέρισμα, στις Σέρρες, αποκτά το επόμενο διάστημα ο άσος της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο διαμέρισμα με ατμοσφαιρική διάθεση, ιδιαίτερα λειτουργικό, που δημιουργείται βάσει των επιλογών του διεθνούς αμυντικού.

Η Voria.gr εξασφάλισε εικόνες από την κατοικία του Κώστα Τσιμίκα, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής και έχει ως βάση της τα σκούρα χρώματα.

Ο «Greek Scouser» (σ.σ. scousers λένε τους οπαδούς της Λίβερπουλ), όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ, -δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής του, τις Σέρρες, που επισκέπτεται όταν του το επιτρέπουν οι αθλητικές του υποχρεώσεις- αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του… καταφύγιο, που βασίζεται σε απλές και αυστηρές γραμμές, οι οποίες με τη βοήθεια των υλικών που έχουν επιλεγεί αποπνέουν οικειότητα.

Image

 

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον φωτισμό του διαμερίσματος, καθώς εκτός από τα επιδαπέδια και κρεμαστά φωτιστικά υπάρχει έντονη η παρουσία του κρυφού φωτισμού, που δημιουργεί μία αίσθηση ζεστασιάς. Βασικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι το μάρμαρο, η πέτρα που τοποθετήθηκε σε επιλεγμένα σημεία της κατοικίας, αλλά και το σκούρο ξύλο.      

Φως, υλικά, χρώματα, όλα λειτουργούν καθοριστικά ώστε να δημιουργηθεί ένα μοντέρνο, αλλά συνάμα διαχρονικό διαμέρισμα.

Ο Κώστας Τσιμίκας εμπιστεύτηκε για την αρχιτεκτονική μελέτη του σύγχρονου, αφαιρετικού του διαμερίσματος, τη θεσσαλονικιώτικη P_FOUR, που παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών από νομική υποστήριξη και επενδυτικές προτάσεις με πλήρη αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και διαχείριση κατασκευών.

Στόχος της  P_FOUR είναι η δημιουργία ενός άκρως λειτουργικού διαμερίσματος, που παρά το γεγονός πως το μέγεθός του δεν ξεπερνά τα 80 τμ, δίνει την αίσθηση της ευρυχωρίας, αλλά και της άνεσης.

Το διαμέρισμα του Κώστα Τσιμίκα διαθέτει σαλοκουζίνα, master bedroom που συνοδεύεται από dressing room και δική του τουαλέτα, δεύτερη κρεβατοκάμαρα, η οποία λειτουργεί ως ξενώνας, μία ακόμη τουαλέτα και άλλους βοηθητικούς χώρους.