Skip to main content

Μήνυση κατά Τατσόπουλου για τα περί «αποβλάκωσης» με τη σειρά για τον Άγιο Παΐσιο

Η ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr καταθέτει μήνυση κατά του συγγραφέα και πρώην βουλευτή για τα λεγόμενά του για τη νέα σειρά με θέμα τον Άγιο Παΐσιο

Μήνυση εναντίον του Πέτρου Τατσόπουλου καταθέτει η ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr καθώς όπως υποστηρίζει ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας με τον χαρακτηρισμό «αποβλάκωση» που χρησιμοποίησε σε ανάρτησή του για τη νέα σειρά του Mega με θέμα τον Άγιο Παΐσιο παραβαίνει τον αντιρατσιστικό νόμο.

Όπως αναφέρεται σε βίντεο που ανήρτησε η ιστοσελίδα για τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου, «μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του κύριου Πέτρου Τατσόπουλου που μιλάει για αποβλάκωση για τη σειρά με τον Άγιο  Παΐσιο αποφασίσαμε με βάση να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη ώστε να αποκατασταθεί η ειρήνη και η ευημερία στην κοινωνία που είναι βαθιά διχασμένη».



Ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε πραγματοποιήσει την επίμαχη ανάρτηση την Κυριακή στο Facebook. Σχολιάζοντας με νέα ανάρτησή του τη μήνυση από την ιστοσελίδα ο συγγραφέας σημειώνει ότι «Το βλέπετε. Θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνουν. Μου έκανε μήνυση, λέει, το EkklisiaOnLine για την "αποβλάκωση" που δήλωσα ότι καλλιεργεί η... απερίγραπτη τηλεοπτική σειρά του "Άγιου Παϊσιου". Ποιος; Το EkklisiaOnLine! Από τον καιρό της Χρυσής Αυγής είχαν να με μηνύσουν. Και αφού σηκώθηκα από το πάτωμα, όπου είχα κυλιστεί από τα γέλια, θυμήθηκα την προπέρσινη ανάρτηση του Δημήτρη Αλικάκου, στο πικ της πανδημίας, όπου το EkklisiaOnLine συνιστούσε να μην φοβόμαστε την κατάποση της θείας κοινωνίας, ακόμη και αν κάποιος κακόβουλος την ανακατέψει με... δηλητήριο. Ανυπομονώ να συναντήσω αυτά τα υποκείμενα στο δικαστήριο. Ειλικρινά, ανυπομονώ».

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση: