Skip to main content

Μηνύσεις από ξενοδόχους για τη ματαίωση των Μεσογειακών Αγώνων

Μηνύσεις για διαφυγόντα κέρδη, εξαιτίας της ματαίωσης των προγραμματισμένων Μεσογειακών Αγώνων του 2013 θα καταθέσουν οι ξενοδόχοι Μαγνησίας και Λάρισας.

Μηνύσεις για διαφυγόντα κέρδη, εξαιτίας της ματαίωσης των προγραμματισμένων Μεσογειακών Αγώνων του 2013 θα καταθέσουν οι ξενοδόχοι Μαγνησίας και Λάρισας. «Πρέπει κάποτε να τιμωρούνται αυτοί που μας παραπλανούν» τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Κων. Λεβέντης, ενώ κάνει λόγο για μια πρωτοφανή απόφαση στα χρονικά του διεθνούς αθλητικού κινήματος, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό ενώ ταυτόχρονα και κυρίαρχα στερεί τη μεγάλη ευκαιρία για την οικονομική ανάπτυξη και τουριστική αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής της Θεσσαλίας. Υπογραμμίζει παράλληλα πως πρέπει όλοι οι επαγγελματικοί φορείς να ενεργοποιηθούν και «να σταματήσουνε να είναι σιωπηλοί παρατηρητές, γιατί δεν είμαστε μακριά από το σημείο να πούμε αντίο επιχειρηματικότητα στη Μαγνησία».

Υποστηρίζει ακόμη ότι είναι δεδομένες οι σοβαρές πολιτικές ευθύνες για τον χρόνο που χάθηκε από την ανάληψη των Μεσογειακών μέχρι σήμερα, οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας, η εσκεμμένη γραφειοκρατία που υπήρχε και υπάρχει σε όλους τους τομείς της Ελλάδας, ο ερασιτεχνισμός στην αντιμετώπιση του όλου εγχειρήματος από την Οργανωτική Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, η οργανωμένη και ύποπτη αναβλητικότητα που επιδείχθηκε, οι κυβερνητικές υπαναχωρήσεις από συμβατικές δεσμεύσεις και οι όποιες συνέπειες συνεπάγονται από αυτές, από την αρνητική αυτή απόφαση της ΔΕΜΑ .