Skip to main content

Μήνυμα Κιλιτσντάρογλου: Ή θα βγούμε βγούμε από το σκοτεινό τούνελ ή όχι

Αναφέρει προς τους νέους ότι τους έκλεψαν τη χαρά της ζωής, καθώς σκέφτονται ακόμη και να πάνε για έναν καφέ

Δύο ημέρες μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών στην Τουρκία, ο υποψήφιος πρόεδρος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έστειλε μήνυμα προς τους νέους, στην προσπάθειά του να τους τραβήξει με το μέρος του.

Ο Κιλιτσντάρογλου μεταξύ άλλων αναφέρει προς τους νέους ότι τους έκλεψαν τη χαρά της ζωής, καθώς σκέφτονται ακόμη και να πάνε για έναν καφέ. «Έχουμε 12 μέρες, ή θα βγούμε από αυτό το σκοτεινό τούνελ ή δεν θα βγούμε» κλείνει το μήνυμά του ο Κιλιτσντάρογλου.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Αγαπητοί νέοι.

Ο πρώτος γύρος τελείωσε. Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι το μήνυμα της αλλαγής βγήκε από την κάλπη. Αυτοί που θέλουν αλλαγή είναι τώρα περισσότεροι σε αυτή τη χώρα από αυτούς που δεν θέλουν. Ωστόσο, αυτό που είναι επίσης ξεκάθαρο, είναι ότι είμαστε το κόμμα που πρέπει να αγωνιστεί πολύ πιο σκληρά για να απαλλαγεί από μια τόσο αδίστακτη εξουσία.

Το μήνυμα το πήρα και από τους νέους μου φίλους. Το σέβομαι. Θα ακούσω τις ανησυχίες τους, αλλά θέλω να με ακούσουν και αυτοί. Βρισκόμαστε σε τέτοιο σημείο που στο Κοινοβούλιο άνοιξαν όλους τους δρόμους, σε όσους θέλουν να έχουν τις γυναίκες ως άψυχα αντικείμενα.

Και έριξαν το μεγαλύτερο βάρος στους νέους. Δεν σου φτάνουν τα χρήματα για τίποτα. Πρέπει ακόμη και να σκεφτείς για έναν καφέ. Η χαρά της ζωής, σας έχει κλαπεί. Ωστόσο, η νεολαία στην πραγματικότητα πρέπει είναι ανέμελη. Δεν σε άφησαν να το ζήσεις αυτό, ούτε για μια μέρα. Όπως υποστηρίζουμε, είναι ενωμένοι εναντίον σας.

Τώρα ας δούμε, τι έχουμε στο τέλος της ημέρας; Ένα απύθμενο σκοτάδι... Το καταλαβαίνεις; Τα νιάτα σου δεν θα ξαναέρθουν ποτέ.

Έχουμε 12 μέρες, ή θα βγούμε από αυτό το σκοτεινό τούνελ η δεν θα βγούμε».