Skip to main content

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τους αγρότες: «Δεν επιδιώκουμε ένταση, ακούμε τα αιτήματα», το μήνυμα της κυβέρνησης

Ολοκληρώθηκε η κυριακάτικη ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στον απόηχο των αγροτικών κινητοποιήσεων

Σύσκεψη ευρείας κλίμακας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, με κεντρικό θέμα συζήτησης αυτό των αγροτικών κινητοποιήσεων των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida.gr, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε επισκόπηση των συνολικών παρεμβάσεων της κυβέρνησης για τους πληγέντες.

«Η πόρτα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης είναι πάντοτε ανοιχτή. Δεν επιδιώκουμε την ένταση και ακούμε τα αιτήματα. Η καταβολή των αποζημιώσεων συνεχίζεται κανονικά», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Τη σύσκεψη συντόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ενώ συμμετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, καθώς και ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος.