Skip to main content

Μιρτσέα για Ραζβάν: Δεν του πήραν τους παίκτες που ήθελε στον ΠΑΟΚ

Ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και εξήγησε τους λόγους του «διαζυγίου» του γιου του με τον Δικέφαλο του Βορρά

Την άποψη ότι ο γιος του, με τα χρήματα που έδωσε στον ΠΑΟΚ σπάζοντας τη ρήτρα του συμβολαίου του, επί της ουσίας, «πλήρωσε» τον νέο προπονητή, Άμπελ Φερέιρα, εξέφρασε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του πρώην τεχνικού του Δικεφάλου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου υπογράμμισε πως δεν υπήρξε κανέναν πρόβλημα με την οικογένεια Σαββίδη, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησης του γιου του από τον σύλλογο.

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε από τον ΠΑΟΚ διότι δεν μπορούσε να πάει την ομάδα ούτε ένα βήμα παραπάνω. Δεν του πήραν τους παίκτες που ήθελε. Τους ζήτησε να μείνουν οι Κάνιας, Σάκχοφ και αμφότεροι έφυγαν. Την ίδια στιγμή, οι παίκτες που ζήτησε να έρθουν στον ΠΑΟΚ δεν έρχονταν. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την οικογένεια Σαββίδη. Ο Ράζβαν είχε καλή σχέση και με τον Ιβάν και με Γιώργο Σαββίδη. Κέρδισε από τον ΠΑΟΚ σε δύο χρόνια 900 χιλιάδες ευρώ και έφερε από την Αλ Χιλάλ στον ΠΑΟΚ δύο εκατομμύρια. Ο Ράζβαν, δηλαδή, πλήρωσε τους μισθούς δύο ετών και έδωσε και 1,1 εκατ. ευρώ για τον επόμενο προπονητή. Ο γιος μου υποφέρει που έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Θέλω να στείλω όλη την αγάπη του γιου μου στον κόσμο του ΠΑΟΚ», είπε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.