Skip to main content

Μυστήριο με πρόβατα που περπατούν σε τέλειο κύκλο επί 14 μέρες - Η πιθανή εξήγηση (vid)

Ο ιδιοκτήτης των προβάτων, ο οποίος κατονομάζεται ως κ. Miao, υποστήριξε ότι όλα ξεκίνησαν με λίγα πρόβατα, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια και άλλα

Παράξενες είναι οι εικόνες από την Κίνα που έρχονται στη δημοσιότητα και δείχνουν πολλά πρόβατα να περπατούν γύρω γύρω σε έναν κύκλο επί τουλάχιστον 14 ημέρες. Πρόκειται για μια παράξενη συμπεριφορά, η οποία καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας.

Τα πρόβατα προχωρούν σε έναν σχεδόν τέλειο κύκλο σε μια φάρμα. Ορισμένα άλλα ζώα φαίνονται να… παρακολουθούν έξω από τον κύκλο.

Το βίντεο με τις παράξενες εικόνες ανάρτησε στο Twitter την Τετάρτη η κινεζική People’s Daily, σύμφωνα με την οποία τα πρόβατα είναι καλά στην υγεία τους και πως η αιτία της συμπεριφοράς τους παραμένει ένα μυστήριο.

Ο ιδιοκτήτης των προβάτων, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ο κύριος Miao, υποστήριξε ότι όλα ξεκίνησαν με λίγα πρόβατα, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια πολλά ακόμη. Παρόλο που υπάρχουν πολλά μαντριά στη φάρμα, μόνο τα πρόβατα ενός από αυτό –στο νούμερο 13– συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα και την πιθανή εξήγηση που δίνεται για το φαινόμενο στη Greenagenda.gr