Skip to main content

Μητέρα και κόρη έπεσαν σε χαράδρα με το ΙΧ στην Πιερία - Επιχείρηση ανάσυρσης

Οι δύο γυναίκες έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε χαράδρα στην περιοχή Πέτρα Πιερίας - Τα ίχνη τους είχαν εξαφανιστεί από τις 23 Μαΐου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση ανάσυρσης μητέρας και κόρης που έπεσαν σε χαράδρα με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή Πέτρα Πιερίας.

Τα ίχνη των δύο γυναικών αγνοούνταν από τις 23 Μαΐου, ενώ η εξαφάνισή τους δηλώθηκε χθες στο Τ.Α. Παύλου Μελά. Σήμερα η πυροσβεστική δέχθηκε ειδοποίηση για την ανεύρεσή τους και αυτή την ώρα ανασύρονται από τη χαράδρα, που βρίσκεται στο 23ο ΧΛΜ ΕΠ.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα έχει ήδη ανασυρθεί έχοντας τις αισθήσεις της και φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία της. Προσπάθειες γίνονται για την ανάσυρση της κόρης, που εκτιμάται πως κατά την πτώση του οχήματος βγήκε από το όχημα, με αποτέλεσμα να πέσει πιο βαθιά στη χαράδρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κόρη φαίνεται να έχει τις αισθήσεις της.

Το βάθος στο οποίο έπεσαν μητέρα και κόρη εκτιμάται στα 500 μέτρα.

Στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ έχουν κινητοποιηθεί 4 πυροσβέστες από τη 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης με ορειβατικό εξοπλισμό.

*φωτογραφία αρχείου