Πέμπτη 6 Μαΐου 2021
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ

Ο πρωθυπουργός έχει επισημάνει και παλαιότερα πως το άνοιγμα της εστίασης θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα, με τραπέζια σε εξωτερικούς χώρους.

Μετά το Πάσχα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επαναφορά της αγοράς σε κανονικούς ρυθμούς, όπως ξεκαθάρισε  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Σπαθοβούνι Κορινθίας, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα, για να συνομιλήσει με καλλιεργητές που έχουν υποστεί ζημιές από τον παγετό.

Σχετικά με το ολικό άνοιγμα της αγοράς, ο πρωθυπουργός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μετά το Πάσχα ελπίζουμε να ανοίξουμε για τα καλά, μέχρι το καλοκαιράκι». Σημειώνεται πως κυβέρνηση και ειδικοί είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το Πάσχα, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού αλλά και οι διασωληνωμένοι παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και θεωρείται πολύ δύσκολο να επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Ο πρωθυπουργός έχει επισημάνει και παλαιότερα πως το άνοιγμα της εστίασης θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα, με τραπέζια σε εξωτερικούς χώρους, ενώ οι αποφάσεις για μετακινήσεις εκτός νομού θα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις εισηγήσεις των ειδικών.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ