Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΛΟΑΤΚΙ: ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΕ

Ανάρτηση του πρωθυπουργού για το κείμενο που συνυπέγραψε η Ελλάδα με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες για τον ουγγρικό νόμο που κάνει διακρίσεις στους ΛΟΑΤΚΙ.

«Το μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην Ένωσή μας. Γι 'αυτό, σήμερα και κάθε μέρα, υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα και την ισότητα των ΛΟΑΤΙ, έτσι ώστε οι μελλοντικές μας γενιές να μπορούν να μεγαλώσουν σε μια Ευρώπη ισότητας και σεβασμού», αναφέρει σε ανάρτησή του (στα αγγλικά) στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός συμπεριλαμβάνει και το κείμενο σχετικής επιστολής την οποία συνυπέγραψε με άλλους 15 ευρωπαίους ηγέτες με παραλήπτες την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λαιεν, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Σασόλι.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού στα αγγλικά: "Hate, intolerance and discrimination have no place in our Union. That's why, today and every day, we stand for diversity and LGBTI equality so that our future generations can grow up in a Europe of equality and respect".
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ