Skip to main content

Μητσοτάκης: Όχι μόνο μεγάλο, τεράστιο το πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη με τις ελλείψεις γιατρών

Έχουμε τεράστιο πρόβλημα, όχι μεγάλο, τεράστιο πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη, επισήμανε από τη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τεράστιο πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη έκανε λόγο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του από το βήμα της Βουλής σήμερα σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της πόλης λόγω της επιβάρυνσής τους από τον κορωνοϊό.

«Δεν είναι το πρόβλημά μας τα ντουβάρια, τα μόνιτορ, τα κρεβάτια. Είναι οι γιατροί. Προχωρήσαμε στην επίταξη, το ύστατο μέτρο που έχουμε στη δυνατότητά μας σε περιοχές, όπου το σύστημα υγείας πιέζεται. Σταματήστε επιτέλους να περιγράφετε μία εικόνα του συστήματος υγείας που αδικεί τις τεράστιες προσπάθειες που κάνουν οι υγειονομικοί. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα, όχι μεγάλο, τεράστιο πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα αυτήν τη στιγμή. Αλλά δεν έχουμε το πρόβλημα στην Αθήνα, στην Κρήτη, στη Λάρισα και υπόλοιπη Ελλάδα», είπε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε: Άγρια κόντρα Μητσοτάκη - Πολάκη: «Με αντιεμβολιαστές εγώ δεν συνομιλώ (video)

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλη ένταση υπήρξε στη Βουλή μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, με τον πρωθυπουργό να τον χαρακτηρίζει «αντιεμβολιαστή» και να ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Δείτε το βίντεο μετά το 7:00: