Skip to main content

Μητσοτάκης: Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον μας

Οι τρεις βασικές δεσμεύσεις της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων, η δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας και η επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας.

«Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον μας και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό σποτ που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία εν όψει των ευρωεκλογών.

Όπως αναφέρουν από την Πειραιώς, οι τρεις βασικές δεσμεύσεις του κόμματος, που περιλαμβάνονται στο σποτ είναι η μείωση των φόρων, η δημιουργία πολλών νέων και καλών θέσεων εργασίας και η επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

«Πρωταγωνιστής» στο τηλεοπτικό μήνυμα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ζητεί την στήριξη των πολιτών για να έρθει η πολιτική αλλαγή, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Στις 26 Μαΐου χρειάζομαι τη στήριξή σας για να φέρουμε μαζί τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αλλαγή πορείας. Αλλαγή σε πρόσωπα. Αλλαγή νοοτροπίας. Γιατί ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν αλλάζουμε εμείς» αναφέρει προσθέτοντας: «Θέλουμε να μειώσουμε τους φόρους. Να δημιουργήσουμε νέες, καλύτερες δουλειές. Να ξαναφέρουμε γύρω μας το αίσθημα ασφάλειας. Για να το πετύχουμε διεκδικούμε στην Ευρώπη χαμηλότερα πλεονάσματα. Περισσότερους πόρους. Φύλαξη και προστασία των συνόρων μας».

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Ν.Δ. το ψηφοδέλτιο του κόμματος «έχει άξιους Έλληνες που μπορούν να προσφέρουν». «Άλλοι είναι πολιτικοί και άλλοι αξίζει να γίνουν πολιτικοί. Όλοι όμως έχουν ιδέες, γνώσεις, όρεξη για δουλειά» σημειώνει.

Σύμφωνα με πηγές της Ν.Δ. «το σποτ γυρίστηκε κυρίως στη διάρκεια των περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν μετέχουν ηθοποιοί, καθώς όλα τα πρόσωπα που εμφανίζονται είναι πολίτες, που τον υποδέχθηκαν στις πόλεις τους».