Skip to main content

Μνημόνιο συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία IASIS

Κύριος στόχος της συνεργασίας είναι η ψυχολογική υποστήριξη των εργαζόμενων και υπαλλήλων των καταστημάτων του συλλόγου στον χώρο της εργασίας τους

Μνημόνιο συνεργασίας με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία IASIS  υπογράφει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της συνεργασίας που έχει αναπτύξει μαζί με την Βυζαντινή Θεσσαλονίκη και την Ψυχιατρική Σχολή του ΑΠΘ για τον εκσυγχρονισμό της Β’ Πανεπιστημιακής Κλινικής του Δημόσιου Ψυχιατρείου Σταυρούπολης.

Κύριος στόχος της συνεργασίας είναι η ψυχολογική υποστήριξη των εργαζόμενων και υπαλλήλων των καταστημάτων του συλλόγου στον χώρο της εργασίας τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου μνημονίου, ο ΕΣΘ και η IASIS δρομολογούν μια πολύπλευρη συνεργασία με σκοπό την από κοινού ενεργοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων για την ανάπτυξη δράσεων που αφορούν στα θέματα ψυχικής υγείας των εργαζόμενων στον εμπορικό κλάδο και των οικογενειών τους.

Ο σύλλογος σας προσκαλεί να παραστείτε κατά την υπογραφή του συγκεκριμένου Μνημονίου, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 18:00, στα γραφεία του Ε.Σ.Θ. επί της Πλατείας Μοριχόβου 1, στον 5ο όροφο.