Τρίτη 4 Αυγούστου 2020
x

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

«Το ποδόσφαιρο δεν έχει έσοδα, όποιος ασχολείται με αυτό βάζει από την τσέπη του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, την κατάσταση με τον κορωνοϊό και τη λύση που περιμένει από την ΕΠΟ μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Το ποδόσφαιρο δεν έχει έσοδα, όποιος ασχολείται με αυτό βάζει από την τσέπη του. Σήμερα οι ομάδες μπορούν να έχουν έσοδα από εισιτήρια που δεν υπάρχουν πλέον, από τηλεοπτικά που δεν υπάρχουν πλέον ούτε αυτά.

Γιατί δεν θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Μέχρι τις 25 Μαΐου είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ατομικές προπονήσεις, μόνο εξαίρεση έχει η Super League. Απαγορεύεται να κάνουν ομαδικές προπονήσεις γιατί οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοί μας είναι σε αναστολή. Ο ποδοσφαιριστής θα πει πως θα παίξει δύο μήνες παραπάνω και θα θέλει να πληρωθεί και όχι να του γίνει μείωση στο συμβόλαιο. Λύση είναι να βγει η ΕΠΟ και να λύσει το πρόβλημα, ποιο σωματείο της επαρχίας μπορεί να δώσει ολόκληρο το συμβόλαιο; Οι ομάδες πρέπει να βρουν χρήματα να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές, τα πρωτόκολλα. Που θα τα βρουν αυτά τα χρήματα αφού δεν έχουν έσοδα; Αν η κυβέρνηση νομοθετήσει σωστά για το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα».

Για το παλιό ενδιαφέρον του για τον Αρη: «Δεν έχω ενδιαφερθεί ποτέ για τον Αρη, ο Αρης έχει διοίκηση και έναν πρόεδρο που παλεύει για την ομάδα όλο και περισσότερο. Ο Αρης και όλες οι ομάδες πληρώνει πως η πολιτεία δεν μπορεί να νομοθετήσει για το ποδόσφαιρο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ