Skip to main content

Μουντιάλ: Η εξήγηση Μαραντόνα για την κατάσταση της υγείας του (vids)

O «Ντιεγκίτο» άλλοτε φαινόταν να κοιμάται και άλλοτε να πανηγυρίζει έξαλλα και άκομψα, όπως μετά το νικητήριο τέρμα της Εθνικής Αργεντινής

Τον γύρο του κόσμου έκανε η εικόνα του Ντιέγκο Μαραντόνα, τόσο στη διάρκεια, αλλά και μετά τον αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία.

Εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τον «Ντιεγκίτο» να κοιμάται, να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ του Μέσι, πολύ άκομψα το νικητήριο τέρμα του Ρόχο με σηκωμένα τα μεσαία δάχτυλα των χεριών του, ενώ το διαδίκτυο κατακλύστηκε με τα βίντεο που τον έδειχναν να τα έχει χαμένα και στο φινάλε να αποχωρεί υποβασταζόμενος από την εξέδρα.



Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έσπευσε, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να καθησυχάσει τον κόσμο για την υγεία του και να εξηγήσει ότι λιποθύμησε από ενοχλήσεις που είχε στον αυχένα.

Παρά τις συστάσεις που, κατά τον ίδιο, του έκαναν οι γιατροί για να αποχωρήσει από το γήπεδο, εκείνος προτίμησε να παραμείνει λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.

Το μήνυμά του: «Θέλω να σας πω ότι είμαι καλά, δεν θα νοσηλευτώ. Στη διάρκεια του αγώνα με πονούσε πολύ ο αυχένας μου και λιποθύμησα.

Με εξέτασε γιατρός, ο οποίος μου συνέστησε να φύγω από το γήπεδο πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, αλλά εγώ ήθελα να παραμείνω διότι τα παίζαμε όλα για όλα. Πως ήταν δυνατόν να φύγω;

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την ανησυχία τους. Στέλνω ένα φιλί σε όλους, συγγνώμη που σας τρόμαξα. Θα υπάρχει Ντιέγκο για καιρό ακόμα!».