Skip to main content

Μουσική συνάντηση τιμής και μνήμης για τον Νίκο Παπάζογλου

Η συνάντηση θα γίνει στο Μπαζιαγιάζι της στοάς Μοδιάνο, μετά τις 2 το μεσημέρι.Το αλκοόλ για τη μεταλαβιά, είναι προσφορά του του Χαριλάκη.

Μουσική συνάντηση τιμής και μνήμης για τον Νίκο Παπάζογλου πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά, την Τετάρτη στις 17 Απριλίου 2019.

Η συνάντηση θα γίνει στο Μπαζιαγιάζι της στοάς Μοδιάνο, μετά τις 2 το μεσημέρι «για να ξαναδιηγηθούμε γεγονότα από το παρελθόν και να τραγουδήσουμε εκείνα με τα οποία αγαπήσαμε τη φωνή και τη συναισθηματική υπόσταση του Νίκου  Παπάζογλου», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

«Πάρτε  το όργανο ή τη φωνή σας, και ελάτε  να τιμήσουμε παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας ακόμη, γιατί όχι, τη μνήμη του μεγάλου και αγαπημένου Νικόλα!», τονίζουν.

«Ο Νίκος, όπως και ακόμη μερικοί άνδρες της πόλης, εργάστηκαν κοπιαστικά για τον πολιτισμό και την ενορχήστρωση ηθών, θεσμών και αξιών στο κοινωνικό περιβάλλον που δραστηριοποιήθηκαν. Μεγάλη τύχη είχαμε, που διασταυρώθηκε η γενιά μας, με την "ιερή" διέλευση του, απ' τον αέρα και τα τσιμέντα της πόλης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το αλκοόλ (τσίπουρο -κρασί)για τη μεταλαβιά, είναι προσφορά του του Χαριλάκη (Μπαζιαγιάζι), που σύμφωνα με τους διοργανωτές θα βοηθήσει στην έκφραση της μουσικής.

«Εκείνης, που μας χάρισε ο αγαπημένος μας Νικόλας, σε ρεμπέτικα και παραδοσιακά που τόσο πολύ αγάπησε», καταλήγει η ανακοίνωση

Στο Μπαζαγιάζι
Βασιλέως Ηρακλείου 35
Στοά Μοδιάνο
231 027 9006 - Θεσσαλονίκη