Skip to main content

Μπαφές (Ολυμπιακός): Γυρίσαμε στην Ελλάδα, ψυχραιμία για όλους μας

Ο αθλητικός διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ ενημέρωσε πως η ομάδα επέστρεψε από το Βερολίνο όπου και μετέβη για το αναβληθέν ματς κόντρα στην Αρμάνι

Την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από το Βερολίνο όπου και μετέβη σήμερα για την αναμέτρηση εναντίον της Αρμάνι Μιλάνο που ήταν να διεξαχθεί στη «Mercedes-Benz Arena» της γερμανικής πρωτεύουσας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ιταλία γνωστοποίησε διαδικτυακά ο Χρήστος Μπαφές.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ υπογράμμισε πως η ομάδα δεν υπέστη κάποια σοβαρή ταλαιπωρία, συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι αλληλοκατηγορίες και η απόδοση ευθυνών μέσω social media και ευχήθηκε καλή ανάρρωση στους νοσούντες και ψυχραιμία σε όλον τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας που θα έδινε το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα με το αντίστοιχο του Έτορε Μεσίνα για την 29η αγωνιστική της Euroleague αναβλήθηκε σήμερα μετά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να διακόψει μέχρι νεωτέρας τόσο το κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ στην Ευρώπη όσο και το Eurocup για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της νόσου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook, το στέλεχος των Πειραιωτών:

«Η αποστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός γύρισε στην Ελλάδα. Καμία ταλαιπωρία, άξια σοβαρού λόγου, δεν υπήρξε. Το τελευταίο που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο και να «δικάζουμε» μέσω social media και μη. Ας κάνουμε ο καθένας αυτό που πρέπει για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας κι ας αφήσουμε τη απόδοση ευθυνών για την ώρα. Καλή ανάρρωση σ’ όσους έχουν νοσήσει και ψυχραιμία για όλους μας. #TogetherWeFight».