Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022
x

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Ο δήμαρχος Αθηναίων εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη διπλή ανάπλαση του Βοτανικού τονίζοντας πως «είναι ένα έργο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πόλη»

Αισιόδοξο μήνυμα για τη διπλή ανάπλαση του Βοτανικού έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξή του στον «Αθήνα 98.4»:

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στον σχεδιασμό που έχει γίνει και σχολίασε πως ως το τέλος του καλοκαιριού θα χαρούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης:

«Θα περίμενε κανείς, να βγει ο δήμαρχος να κάνει μια εξαγγελία χωρίς περιεχόμενο για επικοινωνιακούς λόγους. Εγώ έχω κάνει την εξής επιλογή, να πειθαρχήσω. Αυτό σημαίνει ότι εμείς όταν βγούμε να μιλήσουμε για το γήπεδο, θα μιλήσουμε έχοντας κλείσει-δέσει το σχέδιο, τις πηγές χρηματοδότησης και το χρονοδιάγραμμα. Να μπορούμε δηλαδή να πούμε με όλη τη βεβαιότητα ότι αυτό είναι που θα γίνει και θα γίνει. Έχουμε δώσει στον εαυτό μας ένα περιθώριο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού».

Για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο σχεδιασμός: «Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω να πειθαρχώ. Είναι προφανώς πολύ μεγάλος ο πειρασμός να πω κάτι αυτή τη στιγμή, όμως πρέπει να γίνει σωστά αυτό. Επιτρέψτε μου να μιλήσω όταν θα έχουμε κάτι σίγουρο ως προς την οικονομική του διάσταση αλλά και τη νομική του διάσταση».

Για το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης: «Είναι ένα έργο που ξεπερνά τον Παναθηναϊκό και σας το λέω εγώ που είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πόλη».

Για το ότι θα δώσει χαρά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού το έργο: «Λίγο υπομονή. Νομίζω μπορώ να πω στον συγκεκριμένο κύριο ότι θα έχει μια χαρά στο τέλος του καλοκαιριού».

Για την αθέτηση συμφωνίας και σχέδιο μόνο για γήπεδο ποδοσφαίρου που έκανε λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό στην προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό. Ο μόνος τρόπος για να δείξω το σεβασμό μου όχι μόνο στη οικογένεια Γιαννακόπουλου, αλλά και σε όλες τις οικογένειες των ανώνυμων Παναθηναϊκών, είναι εμπράκτως. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Επιτρέψτε μου λοιπόν να προχωρήσω σε ανακοινώσεις στο τέλος του καλοκαιριού, ανακοινώσεις που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ